Poziv za prijavu učešća na SKUPŠTINI NKSS

Drage kolege,

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na Skupštini NKSS u Požegi 21-24. juna.

Pravo da se prijave i prisustvuju imaju samo formalni članovi NKSS.

Na ovom linku nalazi se formular koji vas molimo da popunite. Popunjeni formular treba dostaviti na koordinator@nezavisnakultura.net najkasnije do 10. juna. Pošto je veoma jednostavan, najbolje je da ga odmah popunite i pošaljete.

 

 

Logistika — važne informacije:

 

Prisustvo što većeg broja predstavnika organizacija članova NKSS je veoma bitno, zbog odluka koje treba da se donesu (novi članovi, menjanje statuta itd.). Zbog brojnosti skupa molimo Vas da budete što tačniji i da se pomeranje dolazaka i odlazaka svede na zaista neodložno.

NKSS pokriva troškove jednog predstavnika po organizaciji koji ima pravo glasa na Skupštini. Ako postoji interesovanje za više predstavnika, dodatni učesnici snose svoje putne i smeštajne troškove. O dodatnim predstavnicima treba obavestiti koordinatora radi rezervacije smeštaja.

Ukoliko neko dolazi samostalno u Požegu kolima, molimo vas da navedete rutu i eventualno povezete nekoga od drugih učesnika koji su vam usput.

Smeštaj je u hotelu Požega, Ul. Nikole Pašića br. 6 (www.hotelpozega.com). Sobe u kojima ćemo biti smešteni su dvokrevetne, slobodni ste da se sami organizujete ko će sa kime da deli sobu.

U Požegu treba da se stigne u četvrtak, 21. juna u popodnevnim časovima. Petak, subota i nedelja prepodne su radni dani. Povratak iz Požege je u nedelju, 24. juna posle ručka. Najverovatnije će odmah posle ručka biti organizovan izlet u okolinu Požege za zainteresovane i povratak za Beograd biće tek posle izleta.

Biće organizovan prevoz iz Beograda, a ukoliko se oforme grupe i iz drugih gradova (više od 5 osoba) biće organizovan i prevoz odatle. Ukoliko je nekome lakše da doputuje do Beograda i odatle da putuje organizovanim prevozom, to nije problem samo treba najaviti što ranije.

Svi koji budu putovali iz drugih gradova imaće refundirane putne troškove u Požegi. Molim vas navedite što precizniji iznos putnih troškova u formularu.

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja obratite se koordinatoru Bobi Mirjani Stojadinović na

koordinator@nezavisnakultura.net

011/328 36 72

063 346 462

Srdačan pozdrav!21