Promocija novog broja Magazina nezavisne kulture u Novom Pazaru

Nakon promocije u Beogradu i Nišu, sedmi broj Maneka – magazina nezavisne kulture – godišnjeg časopisa Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) biće predstavljen i u Novom Pazaru, u subotu 9. februara u 17 sati u MMC galeriji Kulturnog centra u Novom Pazaru (Stevana Nemanje 2), uz učešće članova redakcije i autora tekstova. Na prezentaciji će govoriti Luka Knežević Strika, Virdžinija Đeković i Ksenija Đurović, a posetioci će moći da preuzmu besplatan primerak časopisa.

Za Manek 7 pišu: Vesna Milosavljević, Dragana Nikoletić, Virdzinija Đeković, Irena Ristić, Suncica Milosavljević, Sladjana Petrović Varagić, Borka Pavićević, Snežana Stamenković, Nela Tonković, Miroslav Karić, Zoran Filipović, Lav Mrenović, Grupa za konceptualnu politiku, Ana Fotev, Ksenija Đurović i Jelena Mijić.

Manek 7 uredile su Slađana Petrović Varagić i Ana Luković, fotografije je odabrao Luka Knežević-Strika, a grafički oblikovao Mane Radmanović. Autorka rada na naslovnoj strani je Nadežda Kirćanski. Časopis su finansijski podržali Ministarstvo kulture i informisanja Srbije i Fondacija za otvoreno društvo. Verzija u pdf-u može se preuzeti na sledećem linku.

Pored Maneka, ovom prilikom predstavićemo i radio emisiju Sceniranje – skeniranje scene koju je Asocijacija pokrenula pre skoro dve godine, sa ciljem da doprinese većoj vidljivosti nezavisne scene i pokrene razgovore o temama u oblasti kulture. Emisija se emituje svakog petka od 14-16h na Radio Aparatu.

Dobro došli!